Webdesign 

Websites en webshops

Wij hebben inmiddels 8 jaar ervaring in webdesign en het ontwikkelen van websites waarbij het ontwerpen en programmeren van websites voor verschillende ondernemers in diverse branches tot onze dagelijkse werkzaamheden behoort. Of je nu een nieuwe website wilt laten ontwerpen of bouwen, of een bestaande website wilt vernieuwen. Wij kunnen je website realiseren. Je hebt al een basis website met een op maat gemaakt ontwerp vanaf €599,00.

Websites eenvoudig zelf te onderhouden

Wil je een website zelf kunnen aanpassen? Dit is allemaal mogelijk via een zogenaamd 'content management systeem' Dit CMS-systeem zorgt ervoor dat je, zonder dat je daar technische kennis voor hoeft te hebben, zelf de pagina's op de website kunt invullen en aanpassen. Met het CMS kun je zelfs knoppen / pagina's kunt toevoegen of verwijderen.

Soorten websites

Responsive

Als je een website laat bouwen zijn er verschillende mogelijkheden. Je laat een website bouwen die prima te bekijken is op een mobiel of tablet, maar waarbij de bezoeker meer van links naar rechts moet door op het scherm te 'vegen' of 'swipen'. Of je kiest voor het zogenaamde 'responsive design'. Dit ontwerp zal zich aanpassen aan het formaat scherm waar op dat moment de website mee bekeken wordt. Of dit nu een tablet is of een mobiel of een gewone desktop computer. Het bouwen van een responsive design kost meer tijd omdat voor ieder formaat gekeken moet worden welke items of tekstvakken wel of niet getoond moeten worden.. Een responsive website is daarom ook wat hoger geprijsd dan een normale website. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mobiele website naast een gewone website?

En mobiele website naast een 'gewone' website kan ook een optie zijn. Van de gewone website wordt een speciale mobiele website gemaakt die getoond wordt bij mobiel gebruik.Op een tablet zal gewoon de desktop versie te zien zijn, wat in de meeste gevalle prima voldoet, omdat de beeldschermen van tablets van een goed formaat zijn.

Beheer van uw website

Domeinnaamregistratie, hosting

Alles onder één dak, dat is de service die wij bieden. Wij ontwerpen, bouwen en beheren je website. Wij registreren /verhuizen je gekozen domeinnaam en plaatsen de website op één van onze eigen servers. Zo heb je één aanspreekpunt voor je huisstijl, website en je e- mail.

Neem vrijblijvend contact met ons op en maak direct een afspraak voor een offerte of oriënterend gesprek.

Op maat gemaakt

 

 

  • buro-arnhem-zuid-big-003

    buro-arnhem-zuid-big-003
  • banner-groot-website-BAZ-03

    banner-groot-website-BAZ-03