Responsive website of alleen Mobiel

Mobiel vriendelijke CMS Website

Als je een website laat bouwen zijn er verschillende mogelijkheden. Je laat een website bouwen die prima te bekijken is op een mobiel of tablet, maar waarbij de bezoeker meer van links naar rechts moet door op het scherm te 'vegen' of 'swipen'. Of je kiest voor het zogenaamde 'responsive design'. Dit ontwerp zal zich aanpassen aan het formaat scherm waar op dat moment de website mee bekeken wordt.

Belangrijk in de overweging is dat Google voortaan in de beoordeling van een website, meenemen hoe vriendelijk de website werkt op een mobiel apparaat. Logische stap aangezien meer dan de helft van de bezoekers tegenwoordig via mobiele apparaten het internet bezoekt. Het zal betekenen dat websites die beter leesbaar zijn op een mobiel apparaat, beter zullen scoren. Het is ook niet ondenkbaar dat de zoekresultaten op een mobiel, straks anders zullen zijn dan op een Desktop computer omdat hierin rekening wordt gehouden met het apparaat van de gebruiker. Laat je daarom goed informeren.

Of een mobiele website naast een gewone website?

En mobiele website naast een 'gewone' website kan ook een optie zijn. Van de gewone website wordt een speciale mobiele website gemaakt die getoond wordt bij mobiel gebruik.
Op een tablet zal gewoon de desktop versie te zien zijn, wat in de meeste gevallen prima voldoet, omdat de beeldschermen van tablets van een goed formaat zijn.

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook kunnen wij een responisve website leveren met een template ontwerp vanaf €599,00 lees meer >>

 
 

  • buro-arnhem-zuid-big-003

    buro-arnhem-zuid-big-003
  • banner-groot-website-BAZ-03

    banner-groot-website-BAZ-03